srijeda  26.04.2017.
Sljedeće na Drukčijem
Trenutno na Drukčijem
Prethodno na Drukčijem
Srijeda, 11.01.2017. 10:54
Nova žrtva smrzavanja u BiH, u Zvorniku pronađeno beživotno tijelo
Autor: V.B.
Izvor teksta: FENA
Beživotno tijelo osobe inicijala M.P. (1974) iz Zvornika pronađeno je 9. siječnja, ispred pomoćnog objekta u naselju Bair, kod Zvornika...

Uviđaj su obavili policijski službenici Centra javne bezbjednosti (CJB) Zvornik, u prisustvu dežurnog mrtvozornika Opće bolnice u tom gradu.


Iz policije danas navode da je utvrđeno da je smrt nastupila smrzavanjem, uslijed niske temperature, te da nema tragova koji upućuju na elemente kaznenog djela.

U posljednjih nekoliko dana ovo je četvrta žrtva smrzavanja u RS-u.

Muškarci s područja Banja Luke i Ribnika preminuli su, 7. siječnja ove godine, uslijed smrzavanja, potvrđeno je jučer u CJB Banja Luka.

Tijelo osobe inicijala S.P. (65) iz Banja Luke pronađeno je 7. siječnja poslijepodne ispred kuće u Ulici Koste Vojinovića. Istog dana u Donjem Ratkovu kod Ribnika je pred kućom pronađeno tijelo osobe inicijal D.S. (71).

Iz policije navode da je mrtvozornik utvrdio da je smrt u oba slučaja nastupila zbog niske temperature.

Beživotno tijelo starca inicijala V.Š. (88) pronašli su lovci 2. siječnja ujutro na makadamskom putu u mjestu Sokoli na području Foče.

Uviđajem je utvrđeno da na tijelu nema tragova nasilja te da je smrt, najvjerojatnije, nastupila smrzavanjem jer je temperatura bila -15 stupnjeva Celzija, priopćeno je tada iz CJB Istočno Sarajevo.

Starac je bio oskudno obučen i bez obuće.