srijeda  26.04.2017.
Sljedeće na Drukčijem
Trenutno na Drukčijem
Prethodno na Drukčijem
Srijeda, 11.01.2017. 16:17
Feliks Vidović: Amela Mahalbašić nije preminula od hladnoće
Autor: I.L.
Izvor teksta: www.dnevnik.ba
Izvor fotografije: www.dnevnik.ba
"Amela Mahalbašić nije umrla od hladnoće. Prema neslužbenim infromacijama kojima osobno raspoložem, bila je krhkog zdravlja i s izvjesnim zdravstvenim problemima od ranije“, izjavio je za Dnevnik.ba Feliks Vidović, ministar unutarnjih poslova Srednjobosanskog kantona....

Podsjetimo, jučer je u travničkoj bolnici preminula 18- godišnja Amela Mahalbašić, djelatnica Borca. Iako su mediji ranije objavljivali kako je Amela Mahalbašić preminula od hladnoće kasno sinoć to je demantirao glasnogovornik MUP-a SBK-a Rusmir Prohan te kazao kako je umrla prirodnom smrću.

Ministar unutarnjih poslova SBK-a, Feliks Vidović rekao je kako nije bilo dojava o smrti Amele Mahalbašić u MUP SBK-a.

Prema informacijama kojima MUP raspolaže Amela Mahalbašić pozlilo je po dolasku na posao nakon čega je prevezana u Dom zdravlja Travnik. Preminula je jučer u popodnevnim satima. Nije bilo dojava u MUP Srednjobosanskog kantona a od sinoć smo pokrenuli istagu i provjere zajedno s PU Travnik i Tužiteljstvom SBK-a, kazao je Vidović.

Amel Mahalbašić, brat preminule Amele Mahalbašić objavio je na svom Facebook profilu kako je njegova sestra preminula prirodnom smrću od srčanog udara.