četvrtak  23.03.2017.
Sljedeće na Drukčijem
Trenutno na Drukčijem
Prethodno na Drukčijem
Srijeda, 11.01.2017. 09:14
Srednja Bosna zavijena u crno: Dva mlada života ugašena
Autor: S.Ž.
U utorak je u Kaćunima preminuo devetogodišnjak, dok je u Travniku život izgubila djevojka na svoj osamnaesti rođendan...

Prema informaciji iz Ministarstva unutarnjih poslova oko 13,30 sati u mjestu Luško polje, općina Busovača, dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo vozilo marke „VW-Golf“ kojim je upravljao J.R. rođen 1983. godine iz Busovače i maloljetni dječak rođen 2007. godine iz mjesta Lugovi, općina Busovača, koji je bio na sankama. Prilikom nesreće dječak je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život i nakon pružene pomoći u Domu zdravlja Kaćuni prevezen je u bolnicu Nova Bila, gdje je oko 14,40 sati podlegao zadobivenim ozljedama.

Očevid je izvršen od strane službenika kriminalističke policije, a dežurni tužitelj je za danas naredio provođenje obdukcije tijela nastradalog.

Pojedini medij su prenijeli da je radnica Tvornice „Fortitudo“ Travnik, koja posluje u sastavu „AS Group“, umrla od hladnoće na radnom mjestu. Iz Ministarstva unutarnjih poslova Srednjobosanskog kantona su poručili da je A. M. iz Travnika umrla na svoj 18. rođendan u Hitnoj pomoći, a uzrok je zasad nepoznat. Kako se doznaje, riječ je o Ameli Mahalbašić.

Mi smo odmah po dojavi o tom događaju izvršili provjere. Djevojka je umrla u Domu zdravlja, a uzrok je za sada nepoznat. Poslodavac je, nakon što je djevojci pozlilo, pustio radnike koji su bili u smjeni kući jer su bili u šoku zbog ovog događaja, kazao je Rusmir Prohan, glasnogovornik MUP-a SBK, dodajući kako se ne može tvrditi da je hladnoća uzrok ovog nesretnog događaja.

Kazao je kako će policijski službenici i danas nastaviti s ispitivanjem okolnosti ovog slučaja.

Prema posljednjim neslužbenim informacijama uzrok smrti je srčani udar.

Dženaza preminuloj Ameli Mahalbašić bit će obavljena danas u 12,30 sati na mezarju Vlahovići.