srijeda  26.04.2017.
Sljedeće na Drukčijem
Trenutno na Drukčijem
Prethodno na Drukčijem
Subota, 14.01.2017. 16:59
Branković osvojio 17. mjesto na Europskom prvenstvu
Autor: V.B.
Izvor teksta: FENA
Seniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine u brzom klizanju (short track), Edin Branković nije uspio izboriti plasman u finalnu utrku na Europskom prvenstvu u Torinu, priopćeno je iz Saveza klizačkih sportova BiH...

"Drugog dana natjecanja u polufinalu trke na 1500 m imao je izvanredan nastup, ali u izuzetno jakoj konkurenciji, iako je bio blizu, nije uspio ući u finale. Njegov plasman na ovom natjecanju na 17. mjesto u konkurenciji 47 najboljih brzoklizača Europe predstavlja izuzetan rezultat. Također, ovaj plasman našeg reprezentativca omogućio je Savezu klizačkih sportova BiH da naredne godine na Europskom prvenstvu naša zemlja ima dva svoja predstavnika", dodaje se u priopćenju.


Edin nakon završetka Europskog prvenstva na kratko dolazi u Sarajevo, a onda ponovo putuje na nastavak priprema u belgijski Hasselt, gdje će sa svjetski poznatim trenerom Pieterom Gysel trenirati do odlaska i nastupa na svjetskim kupovima, koji će se održati u Dresdenu (Njemačka) od 3. do 5. veljače i Minsku (Bjelorusija) od 10. do 12. veljače ove godine.

"Navedeni nastupi i pripreme imaju jedini cilj da Edin tempira formu za uspješne kvalifikacije i odlazak na Zimske olimpijske igre 2018 u Južnoj Koreji", poručili su iz Saveza klizačkih sportova BiH.